Røvbananer

Jeg holder i denne weekend på en af de nyere pladser på min favoritliste. Her er der dejligt fred og ro til at bruge weekenden på podcasts og bøger, mens der siddes i en plads i solen.

Der kommer ikke mange andre besøgende her. Jeg kan til gengæld se dem alle sammen, og har da også snakket kort med enkelte i løbet af dagen, når de har sagt hej og spurgt om vej.

De har alle set ganske normale og hyggelige ud. Alligevel har der mellem dem været en, der har valgt at sætte adskillige klistermærker på områdets lille informationsområde.

Jeg ved det med sikkerhed, for de var der ikke i går aftes. Min måde at betale (ekstra) for at bruge disse steder er ved at rydde op herude, når jeg er her. Klistermærkerne var der ikke, da jeg gik min oprydningsrunde i går aftes.

Jeg ved ikke, hvad homolobbyen skulle være, men de bryder sig åbenbart ikke om den. Jeg ved heller ikke, hvem Nordfront er. Sidstnævnte lyder – ud fra deres klistermærker at dømme – dog ikke til at være blandt de mest inkluderende mennesker siden vi skiltes fra aberne.

De havde også sat klistermærker på skraldespanden. Det var jo nok det mest passende. Deri ligger de alle sammen nu.

Jeg bliver ikke så let stødt. Der er idioter allevegne, så jeg siger gerne pyt. Hvad der irriterer mig mest er dog, at de også havde sat et klistermærke på informationsplakaternes billede af digesvalernes redehuller. Det tog faktisk lidt tid at få skrabt af, så billedet er uskadt.

Sådan nogle røvbananer! Må de få en kummerlig tilværelse med gensidig onani i kælderværelset!

Nu vil jeg stege noget kød.

🏳️‍🌈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.