Festlige mennesker er inviteret

Tusind tak for hilsenerne på min 48 års fødselsdag. Hvor er I søde og betænksomme. Jeg har aldrig før følt mig så voksenagtig.

En særlig tak for de mange spørgsmål om, hvordan jeg dog i en alder af 42 stadig kan ligne én på 35. Det er naturligvis en hemmelighed, som jeg kun deler med ganske få af jer. Så I må love lige at holde lidt tæt med detaljerne.

Afholdenhed er en væsentlig del af opskriften. Mådehold ligeså. Spis jeres ukogte grøntsager, og hold jer fra sprut og smøger. Så er den sikker. Top den eventuelt med faste besøg i kirken hver søndag. Det har jeg haft held med.

Og bliv spejder. Husk altid at aflevere dolken korrekt, altid bruge den med spredte ben, og aldrig ALDRIG nogensinde efterlade øksen siddende i huggeblokken på et hjørne af æggen. Det gør vi selvfølgelig ikke. Naturligvis også altid bruge skærebukser, så snart motorsaven rykkes i gang! Så er du faktisk nærmest helt sikker på at blive den mest fuldlemmede 30-årige.

Jeg lever egentlig, som jeg altid har sagt til Simon: Sov mere, end du studerer. Studér mere, end du fester. Fest alt det, du kan!

Dét er i virkeligheden sandheden bag, hvordan jeg kan gå ind i mit 27. leveår, og stadig være fræk som Fanden selv!

Og lyv aldrig! Den, der er sanddru og ædruelig, skal aldrig gå i seng tung om hjertet.

Og hvis der er noget, jeg ikke er, så er det tung om hjertet. Måske lidt tung nedenunder, men det er en ganske anden sag. Det er der ingen, der lægger mærke til, når man er en charmerende 20-årig ka’l.

Jeg har i aften bekræftet en aftale med min (forretnings)partner Michael: Når jeg om 100 år i en alder af 115 nærmer mig risikoen for senil demens, så er det hans nummer, der står på mit hundeskilt om halsen, når folk ringer om, at jeg skal hentes fra byparken. Og så skal vi SATME i byen og udnytte folks overbærenhed med gamle tosser. Zwei Grosse – here we come! I kan godt sætte Fernet Branca på køl!

Festlige mennesker er selvsagt inviteret på forhånd. Skal du med? ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.