Sidste St. Bededag

Tilbringer St. Bededagsferien på et af mine yndlingssteder i Danmark. Det er et af den slags steder, der står på min lille hemmelige liste, som jeg ikke afslører for nogen.

Her er masser af urørt skov og hundredevis af hektar land at hygge sig på. Her kommer næsten ingen. Der kører måske 10 biler forbi om dagen, og så kommer der en enkelt hundelufter hver anden dag.

I dag har jeg været offline og lavet nærmest intet andet end at sidde og kigge ud. Vejret har ikke været det bedste. Det blæser og småregner, så lyden af knirkende birke- og lindetræer har været dagens baggrundslyde. Nu og da brudt af en gren, der banker mod autocamperens tag. Her til aften brydes knirkelydene mest af gøende rådyr, som også viste sig mellem træerne, da jeg for lidt siden gik aftentur i skoven.

Jeg har vand til mindst tre dage mere, og mad og drikke til endnu flere. De kommende par dage står på arbejde. For virksomheden, for spejderne, og mine egne små projekter. Arbejde er en fornøjelse, når det kan ske i omgivelser som disse. Der ligger også nye bøger i bogkassen, der skal gøres lidt ved.

Når jeg mandag morgen vender tilbage til kontoret i Kolding, så er det med genopladede batterier til en ny uges gerninger.

Fortsat god St. Bededagsferie derude – den sidste af slagsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.