Tirana, Albanien

Der er da i princippet intet forkert i det, men til trods for mine mange år med Airbnb, så er det første gang, jeg oplever at skulle betale for toiletpapir, shampoo og håndsæben ved vasken.

200 penge (15 kroner) for en åbnet rulle sørgeligt toiletpapir er måske også at stramme den rigeligt, når jeg lige har købt en 8 styks pakke med gode ruller for 449 penge i butikken længere henne ad gaden.

Jeg er heller ikke helt klar over, om de 170 penge for den halve flaske håndsæbe skal forstås som taksten for ugens brug, eller om vi kan tage resten med hjem, når vi rejser.

Måske skal jeg lave min egen lille prisliste. Jeg kunne for eksempel starte med: Ingen rindende vand om morgenen = 400 penge.

Den kunne måske også indeholde en pris for, at vi åbenbart skal deles om lejlighedens eneste kaffekrus.

Til sammenligning kan jeg nævne, at en cappuccino koster 100 penge og et stort glas hæderligt hvidvin 250 penge. Efter den første nat i byen kan jeg også tilføje, at hæderlig cigar på en bar koster 4.200 penge.

Nu vil jeg brygge noget morgenkaffe til det enlige krus og finde ud af, om Anton stadig lever. Forude venter 9 dage i Albanien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.