Budapest, Ungarn

Som stor dreng drømte jeg om at have en virksomhed. Ikke en hvilken som helst virksomhed. En anerkendt virksomhed, der også var en god arbejdsplads.

Jeg har i morges siddet og læst medarbejdernes evaluering af deres arbejdsplads forud for årets strategiseminar. Jeg er dybt beæret og rørt. Tak. Af hjertet TAK!

Jeg sidder lige nu i centrum af Budapest, hvor jeg holder en kort ferie. Jeg sidder godt nok og skriver om forventninger og udbytte for studerende hos IPW, men I ved, hvordan det er. Ferie handler højest om, hvor prioriterede telefonopkald og emails er.

Her er udsigt til hundreder af års historie fra tagterrassen. Ikke mindst snesevis af kirkespir, der stikker op i udsigten som påmindelser om historiens gang. Jeg er ikke religiøs. Jeg er agnostiker. Ikke desto mindre er jeg meget fascineret af menneskets betagende evne til at omsætte dyb tro til helt enestående arkitektur, der på ingen måde kan indfanges af et kamera, men må opleves i fuld tilstedeværelse. Jeg vil utvivlsomt bruge de kommende dage på adskillige nakkeknæk og udbrud i nabolaget.

Her er også udsigt til Gellért-fæstningen på den anden side af Donau, hvor jeg går op senere i dag. Det ungarske flag blafrer fra toppen som symbol på frihed og velstand. Det er respektindgydende at sidde lige her i hjertet af Østeuropa, hvor kejsere og despoter har regeret i århundreder. At kunne sidde her i fuldkommen fred og ro i det fredeligste halve århundrede i Europas historie. Det ansporer uundgåeligt en stor portion ydmyghed over, hvor ligegyldig en lillebitte prik man er i det store billede af verdenshistorien. Ikke mindst når man er så privilegeret et menneske, at man kan sidde her en lun solskinsmorgen med en cappuccino og et glas hvidvin og skrive om, hvad jeg gerne ser, at vi kan give og få af udbytte gennem fremtidige studerende i IPW.

Det allerbedste er, at jeg ved, at jeg har fuld opbakning til visionerne fra både mine to partnere og fra hele teamet, når jeg kommer hjem. For det er sådan, de er. Men vi skal slet ikke blot hvile på gode intentioner. Vi skal videre.

Kæmpe shout-out til Team IPW.

God weekend derude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.